Retourneren product /bestelling

Hoe stuur je een product retour naar Curly's Beads

  1. Stuur een mail naar curlysbeads@gmail.com en laat ons weten welk product/bestelling je retour wilt sturen. We horen het graag wat de reden van het retour sturen is, zodat we daar verbetering in aan kunnen brengen.
  2. Het pakketje mag je retour sturen naar Curly's Beads, Ritsevoort 9, 1811 DM te Alkmaar
  3. Na melding van jouw retour, zal het bedrag binnen 14 dagen terug gestort worden. Uiteraard mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

Bedenktijd en retour

Het kan misschien een keer voorkomen dat je niet tevreden bent over een product of bestelling die je van ons hebt ontvangen. Wellicht is de kleur van een edelsteen iets anders dan dat je had gehoopt, of is de maat van een kraal niet wat je graag wilde hebben. Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. We willen uiteraard wel graag de reden weten, om onze kwaliteit te blijven verbeteren.

Na het melden van de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product/bestelling retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Op de site van je vervoerder kun je de exacte tarieven raadplegen. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsplicht, zal het product met alle toebehorende en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Curly's Beads geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met curlysbeads@gmail.com Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden, uiteraard mits het product in goede orde ontvangen is. Zorg dat je het product/bestelling die je retour stuurt goed verpakt; minimaal in een bubbeltjes envelop.

Mocht het product beschadigd zijn, niet meer compleet zijn of de streng edelsteen kralen niet meer op het originele draadje geregen zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Indien je oorbellen retour wilt sturen; deze mogen niet gedragen zijn dit ivm de hygiene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel