Verzendkosten

Verzendkosten

  • Voor bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten standaard €4,25. Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost of met een brievenbusdoosje die je kunt volgen via een track & trace code. De code krijg je per mail via onze partner MyParcel.
  • Voor bestellingen vanaf €40,- is de verzending gratis. Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost of met een brievenbusdoosje die je kunt volgen via een track & trace code. De code krijg je per mail via onze partner MyParcel. 
  • Bij bestellingen (mineralen) die niet door de brievenbus passen en als pakket moeten worden verstuurd, zijn de verzendkosten €6,95. Deze verzendkosten komen NIET te vervallen vanaf €40,- De track&trace code krijg je per mail via onze partner MyParcel.


Verzendkosten buiten Nederland

  • Verzending naar Duitsland, België en Frankrijk is standaard €10,- De bestelling wordt als een pakket verzonden, is verzekerd en is te volgen met een track & trace code. De code krijg je per mail via onze partner MyParcel.
  • Voor bestellingen vanaf €125,- is de verzending gratis. Je bestelling wordt als pakket verzonden, is verzekerd en is te volgen met een track & trace code. De code krijg je per mail via onze partner MyParcel.

Verzendkosten overige landen

  • Voor alle bestellingen ca. €20,- standaard met een track & trace code.

Verzending (PostNL en MyParcel)

Alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn geplaatst en betaald worden dezelfde (doordeweekse) dag (dinsdag t/m vrijdag) verzonden, muv sieraden die op maat gemaakt dienen te worden. Indien het langer duurt voordat je bestelling wordt verzonden, houden we je hierover uiteraard op de hoogte.
We doen zorgvuldig ons best om jouw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en te verzenden, we verzenden in een bubbeltjesenvelop of een brievenbusdoosje. 
De levering van de bestellingen verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. In de meeste gevallen zal de aflevering van je bestelling de eerstvolgende werkdag zijn tussen 09:00 en 18:00 uur. Helaas hebben wij geen invloed op de levering en is het mogelijk dat de aflevering van je bestelling langer duurt.
Indien je na 5 dagen de bestelling nog niet hebt ontvangen kun je contact met ons opnemen curlysbeads@gmail.com of bel Vanessa van Arkel 06-51244074

 

 

© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel