Happy New Year! 3-1-2020

 

Januari 3 - 2020

Ben jij van de goede voornemens voor het nieuwe jaar......

Een nieuw jaar, dus een lekkere frisse start toch? Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar, of ben je er niet zo van?

De meest bekende voornemens zijn toch wel stoppen met roken, (meer) bewegen/sporten, gezonder eten, minder alcohol drinken etc.
Als je echt iets graag wilt gaan doen, dan moet je dat gaan doen wanneer je de motivatie hebt gevonden. Dat hoeft dus zeker niet per definitie per 1 januari te zijn.....

Dit zijn mijn 'goede voornemens' voor 2020:

  1. Meer momenten met familie/vriendinnen om herinneringen te maken
  2. Maandelijks iets nieuws/creatiefs proberen
  3. Yoga en mediteren in m'n dagelijkse routine opnemen
  4. Mooiere (product)foto's leren maken
  5. Starten met een BLOG schrijven

Om iets nieuws aan te leren moet je het eigenlijk wel even de tijd gunnen om het in je dagelijkse routine op te nemen. Het kost tijd en doorzettingsvermogen om iets nieuws aan te leren. Geef dus niet te snel op, begin desnoods elke keer weer opnieuw. Soms moet je niet teveel tegelijk willen. Zo houd je je nieuwe plannen langer vol.

Ik merk aan mezelf dat ik het soms lastig vind om iets nieuws in m'n dagelijkse routine op te nemen, en dan zeker als het iets is wat ik niet helemaal snap. 
Ik raak daardoor vaak vrij snel gefrustreerd en dan kan ik de motivatie niet vinden om het vol te houden, mede doordat ik telkens op hetzelfde 'probleem' stuit. 
Als Steenbok zijnde leg ik de lat voor mezelf altijd erg hoog, terwijl elk (klein) stapje toch ook al vooruitgang is toch?
Bij deze dus goed advies voor mezelf ;-)

© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel