Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Braziliaanse Amazoniet Mala
  Braziliaanse Amazoniet Mala

  Deze Mala van 6mm Braziliaanse Amazoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 sterling zilveren kraal gebruikt en een mooie, stoere doorboorde plak Amazoniet.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Botswana Agaat Mala
  Botswana Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Botswana Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver spacers en 2 3mm kralen gebruikt en een mooie geboorde steen van Botswana Agaat; door…

  € 57,50
 • Chakra Mala
  Chakra Mala

  Deze Mala met de 7 chakra kleuren is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Citrien kraal gebruikt en een mooie hanger van Amethist.

  De 7 hoofdchakra's en de kralen in deze…

  € 65,00
 • Citrien Mala
  Citrien Mala

  Deze Mala van 6mm natuurlijke Citiren kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilveren spacers gebruikt en een mooie, ruwe doorboorde hanger van…

  € 72,50
 • Dendriet Opaal Mala
  Dendriet Opaal Mala

  Deze Mala van 6mm Dendriet Opaal kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grotere Dendriet Opaal kraal gebruikt en een mooie hanger van Dendriet Opaal.

  Een Mala bestaat uit…

  € 65,00
 • Geelblauwe Oceaan Jaspis Mala
  Geelblauwe Oceaan Jaspis Mala

  Deze Mala van 6mm geelblauwe Oceaan Jaspis kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8 mm kraal gebruikt en een mooie doorboorde platte druppel van Oceaan Jaspis.

  Een Mala…

  € 55,00
 • Verkocht♥️

  Granaat-Rhodoniet-Rozenkwarts-Bergkristal Mala
  Granaat-Rhodoniet-Rozenkwarts-Bergkristal Mala

  Deze Mala van 6mm Bergkristal, Rozenkwarts, Rhodoniet en Granaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Rhodoniet kraal gebruikt en een mooie hanger van…

  € 58,50
 • Verkocht♥️

  Lepidoliet Kunziet Mala
  Lepidoliet Kunziet Mala

  Deze Mala van 6mm Lepidoliet en Kunziet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. De 2 donkerste stenen zijn Lepidoliet. Voor de afwerking van de Mala zijn 2 Sterling zilveren spacers, een 8mm Kunziet kraal en een…

  € 68,50
 • Malachiet-Groene Angeliet-Aventurijn-Bergkristal Mala
  Malachiet-Groene Angeliet-Aventurijn-Bergkristal Mala

  Deze Mala van 6mm Bergkristal, Groene Angeliet, Aventurijn en Malachiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van…

  € 68,50
 • Bergkristal-Maansteen-Dendriet Opaal-Aquamarijn-Labradoriet Mala
  Bergkristal-Maansteen-Dendriet Opaal-Aquamarijn-Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Bergkristal, 6mm ronde Maansteen, 6 mm ronde Dendriet Opaal, 6 mm facet Aquamarijn en 6 mm ronde Labradoriet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2…

  € 78,50
 • Sodaliet Mala
  Sodaliet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Sodaliet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 12mm facet Sodaliet kraal en een Sodaliet hanger.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Gereserveerd

  Toermalijnkwarts Mala
  Toermalijnkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm Toermalijnkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een druppel van Onyx, 2 Sterling zilveren spacers en een mooie Toermalijnkwarts hanger gebruikt.

  Een…

  € 50,00
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2023 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel