Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
 • Amethist Mala
  Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm facet Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 10mm Amethist kraal en een hanger van Amethist.

  Een Mala…

  € 50,00
 • Apatiet Mala
  Apatiet Mala

  Deze Mala van 6mm Apatiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 10mm Apatiet kraal en een mooie kwast.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 65,00
 • Botswana Agaat Mala
  Botswana Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Botswana Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver spacers en 2 3mm kralen gebruikt en een mooie geboorde steen van Botswana Agaat; door…

  € 57,50
 • Verkocht♥️

  Blauwgeel Oceaan Jaspis Mala
  Blauwgeel Oceaan Jaspis Mala

  Deze Mala van 6mm ronde Blauwgele Oceaan Jaspis kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een sterling zilver kraal gebruikt en een mooie hanger van Oceaan Jaspis.

  Een Mala…

  € 63,50
 • Gemixte edelstenen Mala
  Gemixte edelstenen Mala

  Deze Mala van 6mm gemixte edelsteen kralen (oa Lava, Picture Jaspis, Amazoniet, Afrikaans Turquoise) is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt,…

  € 50,00
 • Verkocht ❤️

  Labradoriet Mala
  Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Labradoriet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een druppel kraal en een mooie slab van Labradoriet gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en is…

  € 62,50
 • Verkocht ❤️

  Larvikiet Mala
  Larvikiet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Larvikiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 3 sterling zilver kraalkapjes en nietstift gebruikt, een 10mm facet Larvikiet kraal en een grote…

  € 43,50
 • Maansteen Bergkristal Mala
  Maansteen Bergkristal Mala

  Deze Mala van 6mm facet Bergkristal en 6mm ronde Maansteen kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 3 sterling zilver kraalkapjes en nietstift gebruikt, een 10mm facet Maansteen…

  € 85,00
 • Meerkleurig Amazoniet Mala
  Meerkleurig Amazoniet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Meerkleurig Amazoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een Rudraksha Tibetaanse bidkraal en een mooie…

  € 42,50
 • Rozenkwarts Mala
  Rozenkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm Rozenkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilver spacers gebruikt, een Rozenkwarts druppel kraal en een mooie Rozenkwarts…

  € 45,00
 • Sodaliet Mala
  Sodaliet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Sodaliet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 12mm facet Sodaliet kraal en een Sodaliet hanger.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Versteend Hout Mala
  Versteend Hout Mala

  Deze Mala van 6mm facet versteend hout is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grote sterling zilveren kraal, een sterling zilveren kraalkapje en een mooie kwast.

  Een Mala bestaat…

  € 74,50
© 2010 - 2021 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel