Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Afrikaans Turquoise mala
  Afrikaans Turquoise mala

  Deze Mala van 6mm Afrikaans Turquoise kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grote Afrikaans Turquoise kraal gebruikt en een mooie platte druppel van Afrikaans Turquoise.…

  € 55,00
 • Roze Maansteen mala
  Roze Maansteen mala

  Deze Mala van 6mm Roze Maansteen kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 spacers van Sterling zilver gebruikt en een mooie hanger van een Agaat geode..

  Een Mala bestaat uit…

  € 50,00
 • Labradoriet Mala
  Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Labradoriet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een druppel kraal en een mooie slab van Labradoriet gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en is…

  € 62,50
 • Verkocht ❤️

  Limoniet Kwarts/Golden Healer Mala
  Limoniet Kwarts/Golden Healer Mala

  Deze Mala van 6mm Limoniet Kwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 verguld sterling zilveren kraals gebruikt en een mooie doorboorde druppel van Limoniet.

  Een Mala…

  € 58,50
 • Flower Agaat Mala
  Flower Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Flower Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een sterling zilver kraal gebruikt en een mooie hanger van Flower Agaat.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen…

  € 58,50
 • Verkocht

  Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Bergkristal.

  Een Mala…

  € 55,00
 • Verkocht

  Rookkwarts-Amazoniet-Labradoriet Mala
  Rookkwarts-Amazoniet-Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm Amazoniet, Labradoriet en Rookkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Rookkwarts kraal gebruikt en een mooie hanger van Amazoniet.

  Een Mala…

  € 68,50
 • Verkocht

  Carneool-Sodaliet-Tijgeroog Mala
  Carneool-Sodaliet-Tijgeroog Mala

  Deze Mala van 6mm Carneool, Sodaliet en Tijgeroog kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Tijgeroog kraal gebruikt en een mooie hanger van Sodaliet.

  Een Mala bestaat uit…

  € 58,50
 • Rhodoniet-Rozenkwarts-Aventurijn Mala
  Rhodoniet-Rozenkwarts-Aventurijn Mala

  Deze Mala van 6mm Rhodoniet, Rozenkwarts en Aventurijn facet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Rhodoniet.

  Een…

  € 55,00
 • Verkocht

  Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Amazoniet, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Amethist kraal gebruikt en een mooie hanger van Amazoniet.

  Een Mala bestaat…

  € 58,50
 • Citrien-Tijgeroog-Mosagaat Mala
  Citrien-Tijgeroog-Mosagaat Mala

  Deze Mala van 6mm Citrien, Tijgeroog en Mosagaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Mosagaat kraal gebruikt en een mooie hanger van Tijgeroog (deze kan afwijken van…

  € 65,00
 • Aventurijn-Bergkristal-Amethist Mala
  Aventurijn-Bergkristal-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Aventurijn, Bergkristal en Amethist facet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Bergkristal.

  Een…

  € 55,00
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2022 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel