Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Nieuw

  Aquamarijn mala
  Aquamarijn mala

  Deze Mala van 6mm facet Aquamarijn kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er sterling zilveren kraal en een mooie hanger van Oceaan Jaspis gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 65,00
 • Botswana Agaat Mala
  Botswana Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Botswana Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver spacers en 2 3mm kralen gebruikt en een mooie geboorde steen van Botswana Agaat; door…

  € 57,50
 • Citrien Mala
  Citrien Mala

  Deze Mala van 6mm natuurlijke Citiren kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilveren spacers gebruikt en een mooie, ruwe doorboorde hanger van…

  € 72,50
 • Chakra Mala
  Chakra Mala

  Deze Mala met de 7 chakra kleuren is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Citrien kraal gebruikt en een mooie hanger van Amethist.

  De 7 hoofdchakra's en de kralen in deze…

  € 65,00
 • Dendriet Opaal Mala
  Dendriet Opaal Mala

  Deze Mala van 6mm Dendriet Opaal kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grotere Dendriet Opaal kraal gebruikt en een mooie hanger van Dendriet Opaal.

  Een Mala bestaat uit…

  € 65,00
 • Nieuw

  Flower Agaat Mala
  Flower Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Flower Agaat (bloem agaat) kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 8 mm Floweragaat kraal en een mooie gefacetteerde pendel vanFlower Agaat gebruikt.

  Een Mala…

  € 52,50
 • Verkocht♥️

  Labradoriet Mala
  Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm Labradoriet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een Sterling zilveren kraal en een mooie gecarfde ammoniet van Labradoriet gebruikt.

  Een Mala bestaat uit…

  € 74,50
 • Verkocht♥️

  Mookaiet Mala
  Mookaiet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Mookaiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is een facet Mookaiet kraal en een Mookaiet hanger gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en is…

  € 57,50
 • Nieuw

  Zoetwaterparel Mala
  Zoetwaterparel Mala

  Deze Mala van ca. 6mm Barokparels is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een verguld Sterling zilveren kraal en een mooie grote Barokparel gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en…

  € 149,50
 • Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Amazoniet, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Amethist kraal gebruikt en een mooie hanger van Amazoniet.

  Een Mala bestaat…

  € 58,50
 • Aventurijn-Bergkristal-Amethist Mala
  Aventurijn-Bergkristal-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Aventurijn, Bergkristal en Amethist facet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Bergkristal.

  Een…

  € 55,00
 • Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Bergkristal.

  Een Mala…

  € 55,00
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel