Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

per pagina
Sorteer op
 • Nieuw

  Amethist Mala
  Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm facet Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een verguld zilveren kraal gebruikt en een mooie hanger van Amethist.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en…

  € 62,50
 • Nieuw

  Angeliet en Rookkwarts Mala
  Angeliet en Rookkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm ronde Angeliet en Rookkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een zilveren kraal gebruikt en een mooie hanger van Rookkwarts.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 57,50
 • Verkocht♥️

  Apatiet Mala
  Apatiet Mala

  Deze Mala van 6mm Apatiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een verguld zilveren kraal gebruikt en een mooie hanger van Azuriet.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en is…

  € 99,50
 • Aquamarijn Mala
  Aquamarijn Mala

  Deze Mala van 6mm facet Aquamarijn kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er sterling zilveren kraal en een mooie hanger van Oceaan Jaspis gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 65,00
 • Citrien Mala
  Citrien Mala

  Deze Mala van 6mm natuurlijke Citiren kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilveren spacers gebruikt en een mooie, ruwe doorboorde hanger van…

  € 72,50
 • Dendriet Opaal Mala
  Dendriet Opaal Mala

  Deze Mala van 6mm Dendriet Opaal kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grotere Dendriet Opaal kraal gebruikt en een mooie hanger van Dendriet Opaal.

  Een Mala bestaat uit…

  € 65,00
 • Nieuw

  Prehniet en Rhodoniet Mala
  Prehniet en Rhodoniet Mala

  Deze Mala van 6mm ronde Prehniet en Rhodoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een verguld zilveren kraal gebruikt en een mooie hanger van Oceaan Jaspis.

  Een Mala bestaat…

  € 57,50
 • Verkocht♥️

  Rutielkwarts en Rookkwarts Mala
  Rutielkwarts en Rookkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm ronde Rutielkwarts en Rookkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een verguld zilveren kraal gebruikt en een mooie hanger van Oceaan Jaspis.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Zoetwaterparel Mala
  Zoetwaterparel Mala

  Deze Mala van ca. 6mm Barokparels is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een verguld Sterling zilveren kraal en een mooie grote Barokparel gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en…

  € 149,50
 • Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Amazoniet, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Amethist kraal gebruikt en een mooie hanger van Amazoniet.

  Een Mala bestaat…

  € 58,50
 • Aventurijn-Bergkristal-Amethist Mala
  Aventurijn-Bergkristal-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Aventurijn, Bergkristal en Amethist facet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Bergkristal.

  Een…

  € 55,00
 • Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Bergkristal-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Aventurijn kraal gebruikt en een mooie hanger van Bergkristal.

  Een Mala…

  € 55,00
  1 - 12 van 22 resultaten
 • 1
 • 2
© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel