Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Verkocht♥️

  Afrikaans Turquoise mala
  Afrikaans Turquoise mala

  Deze Mala van 6mm Afrikaans Turquoise kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grote Afrikaans Turquoise kraal gebruikt en een mooie platte druppel van Afrikaans Turquoise.…

  € 55,00
 • Botswana Agaat Mala
  Botswana Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Botswana Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver spacers en 2 3mm kralen gebruikt en een mooie geboorde steen van Botswana Agaat; door…

  € 57,50
 • Braziliaanse Amazoniet Mala
  Braziliaanse Amazoniet Mala

  Deze Mala van 6mm Braziliaanse Amazoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 sterling zilveren kraal gebruikt en een mooie, stoere doorboorde plak Amazoniet.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Dendriet Opaal Mala
  Dendriet Opaal Mala

  Deze Mala van 6mm Dendriet Opaal kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grotere Dendriet Opaal kraal gebruikt en een mooie hanger van Dendriet Opaal.

  Een Mala bestaat uit…

  € 65,00
 • Flower Agaat Mala
  Flower Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Flower Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een sterling zilver kraal gebruikt en een mooie hanger van Flower Agaat.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen…

  € 58,50
 • Groen Gras Agaat Mala
  Groen Gras Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Groen Gras Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grotere Groen Gras Agaat kraal gebruikt en een mooie geboorde steen van Gekleurde Agaat.

  Een Mala…

  € 65,00
 • Labradoriet Mala
  Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Labradoriet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een druppel kraal en een mooie slab van Labradoriet gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen en is…

  € 62,50
 • Verkocht♥️

  Roze Maansteen mala
  Roze Maansteen mala

  Deze Mala van 6mm Roze Maansteen kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 spacers van Sterling zilver gebruikt en een mooie hanger van een Agaat geode..

  Een Mala bestaat uit…

  € 50,00
 • Sodaliet Mala
  Sodaliet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Sodaliet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 12mm facet Sodaliet kraal en een Sodaliet hanger.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Toermalijnkwarts Mala
  Toermalijnkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm Toermalijnkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een druppel van Onyx, 2 Sterling zilveren spacers en een mooie Toermalijnkwarts hanger gebruikt.

  Een…

  € 50,00
 • Versteend Hout Mala
  Versteend Hout Mala

  Deze Mala van 6mm facet versteend hout is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grote kraal van versteend hout gebruikt. Onderaan een mooi plaatje van versteend hout.

  Een Mala…

  € 65,00
 • Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala
  Amazoniet-Rozenkwarts-Amethist Mala

  Deze Mala van 6mm Amazoniet, Rozenkwarts en Amethist kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 8mm Amethist kraal gebruikt en een mooie hanger van Amazoniet.

  Een Mala bestaat…

  € 58,50
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2022 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel