Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Nieuw

  Carneool Rookkwarts Mala
  Carneool Rookkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm facet Carneool, 6mm facet Rookkwarts en 6mm is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilveren kraalkapjes gebruikt, een facet kraal van Carneool en…

  € 55,00
 • Nieuw

  Morganiet Mala
  Morganiet Mala

  Deze Mala van 6mm Morganiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 10 mm Aquamarijn kraal en een mooie Eye of Saint Lucia hanger gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen…

  € 65,00
 • Nieuw

  Flower Agaat Mala
  Flower Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Flower Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een sterling zilver kraal gebruikt en een mooie hanger van Flower Agaat.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen…

  € 50,00
 • Verkocht♥️

  Hematoïde Kwarts/Red Healer Mala
  Hematoïde Kwarts/Red Healer Mala

  Deze Mala van 6mm Hematoïde Kwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 sterling zilveren kraal gebruikt en een mooie doorboorde druppel van Hematoide Kwarts.

  Een Mala…

  € 50,00
 • Nieuw

  Braziliaanse Amazoniet Mala
  Braziliaanse Amazoniet Mala

  Deze Mala van 6mm Braziliaanse Amazoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 sterling zilveren kraal gebruikt en een mooie, stoere doorboorde plak Amazoniet.

  Een Mala…

  € 68,50
 • Verkocht ❤️

  Limoniet Kwarts/Golden Healer Mala
  Limoniet Kwarts/Golden Healer Mala

  Deze Mala van 6mm Limoniet Kwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 verguld sterling zilveren kraals gebruikt en een mooie doorboorde druppel van Limoniet.

  Een Mala…

  € 58,50
 • Rozenkwarts Mala
  Rozenkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm Rozenkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilver spacers gebruikt, een Rozenkwarts druppel kraal en een mooie Rozenkwarts…

  € 45,00
 • Botswana Agaat Mala
  Botswana Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Botswana Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver spacers en 2 3mm kralen gebruikt en een mooie geboorde steen van Botswana Agaat; door…

  € 57,50
 • Apatiet Mala
  Apatiet Mala

  Deze Mala van 6mm Apatiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 10mm Apatiet kraal en een mooie kwast.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 65,00
 • Verkocht♥️

  Versteend Hout Mala
  Versteend Hout Mala

  Deze Mala van 6mm facet versteend hout is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grote sterling zilveren kraal, een sterling zilveren kraalkapje en een mooie kwast.

  Een Mala bestaat…

  € 74,50
 • Maansteen Bergkristal Mala
  Maansteen Bergkristal Mala

  Deze Mala van 6mm facet Bergkristal en 6mm ronde Maansteen kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 3 sterling zilver kraalkapjes en nietstift gebruikt, een 10mm facet Maansteen…

  € 85,00
 • Meerkleurig Amazoniet Mala
  Meerkleurig Amazoniet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Meerkleurig Amazoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een Rudraksha Tibetaanse bidkraal en een mooie…

  € 42,50
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2021 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel