Edelsteen Mala's

Handgeknoopte Mala's 

Een Mala bestaat uit 108 kralen en is oorspronkelijk bedoelt als gebedsketting. Mala's worden al duizenden jaren gebruikt als hulpmiddel om Mantra's of ademhalingen te tellen. Je kunt de mala ook goed gebruiken als hulpmiddel bij je dagelijkse meditatie.
Het woord mala, ook wel 'Japa Mala' betekent eigenlijk als je het letterlijk vertaalt, 'snoer', 'slinger' of 'krans'. Een mala staat in het teken van mededogen en zou een helende werking hebben.
Of je nu religieus bent of niet, je mag de mala natuurlijk ook gewoon dragen omdat je 'm mooi vindt of om je aan een bepaalde intentie te herinneren.

Wil je graag zelf een mala knopen?
Voor het maken/knopen van een mala heb je 2 strengen 6mm edelsteen kralen nodig en wij gebruiken (2mtr) waxkoord om de mala te knopen. Voor het knopen kun je ook gebruik maken van de kaartjes Griffin parelzijde en dan is nr.8 het meeste geschikt. Op de kaartjes zit 2mtr parelzijde met een naald en dit is voldoende om een mala (enkeldraads) te knopen. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Nieuw

  Sodaliet Tijgeroog Carneool Mala
  Sodaliet Tijgeroog Carneool Mala

  Deze Mala van 6mm Sodaliet, Tijgeroog en Carneool kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 10mm Tijgeroog kraal gebruikt en een mooie hanger van Sodaliet

  Een Mala bestaat uit…

  € 50,00
 • Sodaliet Mala
  Sodaliet Mala

  Deze Mala van 6mm facet Sodaliet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 12mm facet Sodaliet kraal en een Sodaliet hanger.

  Een Mala…

  € 62,50
 • Maansteen Bergkristal Mala
  Maansteen Bergkristal Mala

  Deze Mala van 6mm facet Bergkristal en 6mm ronde Maansteen kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 3 sterling zilver kraalkapjes en nietstift gebruikt, een 10mm facet Maansteen…

  € 85,00
 • Apatiet Mala
  Apatiet Mala

  Deze Mala van 6mm Apatiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver kraalkapjes gebruikt, een 10mm Apatiet kraal en een mooie kwast.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 65,00
 • Toermalijnkwarts Mala
  Toermalijnkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm Toermalijnkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een druppel van Onyx, 2 Sterling zilveren spacers en een mooie Toermalijnkwarts hanger gebruikt.

  Een…

  € 50,00
 • Crazy Lace Agaat Mala
  Crazy Lace Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Crazy Lace Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een Labradoriet kraal gebruikt en een mooie hanger van Crazy Lace Agaat.

  Een Mala bestaat uit 108…

  € 50,00
 • Braziliaanse Amazoniet Mala
  Braziliaanse Amazoniet Mala

  Deze Mala van 6mm Braziliaanse Amazoniet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er 1 sterling zilveren kraal gebruikt en een mooie, stoere doorboorde plak Amazoniet.

  Een Mala…

  € 68,50
 • Verkocht ❤️

  Amazoniet Rookkwarts Labradoriet Mala
  Amazoniet Rookkwarts Labradoriet Mala

  Deze Mala van 6mm Amazoniet, Labradoriet en Rookkwarts kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 10mm Amazoniet kraal gebruikt en een mooie hanger van Amazoniet.

  Een Mala…

  € 65,00
 • Carneool Rookkwarts Mala
  Carneool Rookkwarts Mala

  Deze Mala van 6mm facet Carneool, 6mm facet Rookkwarts en 6mm is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 verguld sterling zilveren kraalkapjes gebruikt, een facet kraal van Carneool en…

  € 55,00
 • Botswana Agaat Mala
  Botswana Agaat Mala

  Deze Mala van 6mm Botswana Agaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala zijn er 2 sterling zilver spacers en 2 3mm kralen gebruikt en een mooie geboorde steen van Botswana Agaat; door…

  € 57,50
 • Morganiet Mala
  Morganiet Mala

  Deze Mala van 6mm Morganiet kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een 10 mm Aquamarijn kraal en een mooie Eye of Saint Lucia hanger gebruikt.

  Een Mala bestaat uit 108 kralen…

  € 65,00
 • Verkocht♥️

  Mosagaat Mala
  Mosagaat Mala

  Deze Mala van 6mm facet Mosagaat kralen is ontworpen en handgeknoopt in Curly's atelier. Voor de afwerking van de Mala is er een grote kraal en een mooie agaatgeode als hanger gebruikt en 2 mooie fijn bewerkte kralenkapjes van…

  € 45,00
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2022 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel