Amazoniet 25-2-2020

Amazoniet, voor het vergroten van je eigen kracht!

Februari 25 -2020

 

Amazoniet is al honderden jaren een populaire steensoort, dit mede dankzij de betoverende blauwgroene kleur en krachtige helende eigenschappen.
Het is naar de rivier de Amazone vernoemd vanwege het kalmerende uiterlijk, dat veel van water weg heeft, en heeft een sterke en mooie energie die succes stimuleert en je eigen kracht vergroot. Met deze steen trek je overvloed en voorspoed aan.

Kleur en vorm
Amazoniet is meestal ondoorzichtig en groeit in lamellaire (plaatvormige) kristallen of als grote massa's.
In de steen kan een witte of grijze tekenig voorkomen. De kristallen hebben een stralende blauwgroene kleur, en vaak met een parelmoerachtige glans die kan variëren van geelgroen tot helder turkoois.

Toepassingen

  • Succes
  • Welvaart
  • Waarheid
  • Moed
  • Empowerment

Vindplaatsen
Amazoniet wordt over het algemeen aangetroffen in Canada, de Verenigde Staten, Brazilië, Namibië, Madagasker en India.
Het wordt vaak gezien als een decoratieve steen en dus vaak gebruikt voor beeldjes en sieraden.

Gebruik
Gebruik dit krachtige kristal bij je dagelijkse meditatie; het heeft een intens kalmerend effect op je geest en helpt je bij het loslaten van negatieve emoties. Tijdens je meditatie zul je je intenties kunnen versterken en de energie om je heen wordt gereinigd en gezuiverd.
Amazoniet is ook heel effectief op je werkplek. Het is de steen van de welvaart en zal een bedrijf nieuwe klanten en kansen brengen. Daarnaast beschermt Amazoniet tegen irritaties en zal je helpen om de hele dag geconcentreerd en in balans te blijven.
Amazoniet staat ook bekend als steen van de waarheid en zal dan ook bijdragen aan een eerlijke en open communicatie.

Probeer ook eens
Amazoniet is een geweldig energiefilter. Zit je vaak achter de computer of in de buurt van electrische apparaten? Zorg dan dat je een Amazoniet bij je draagt, deze beschermt je tegen de electromagnetische straling.

Strengen Amazoniet
Wil je ook graag een mooi sieraad met Amazoniet maken? Wij hebben een prachtig assortiment aan strengen Amazoniet kralen; verschillende maten, facet geslepen of rond en er zijn ook druppel kralen voor het maken van oorbellen. Wellicht ben je bezig met een cursus edelsmeden (of je bent edelsmid) en dan zijn cabochons onmisbaar voor het maken van bv ringen of oorbellen. Hiervoor hebben we een uitgebreide collectie aan ronde cabochons, van 6mm t/m 25mm. Niet alleen in Amazoniet, maar natuurlijk ook in andere soorten edelstenen. 


*bron Boek Crystals Rock!


 

© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel