Edelsteen cabochons

Edelsteen Cabochons

We hebben een mooie collectie aan ronde edelsteen cabochons, variërend van 6mm tot 25mm en een paar ovale en druppel cabochons. Een cabochon is plat aan de onderkant en bol aan de bovenkant. Je kan de cabochons gebruiken/plakken in onze diverse cabochonsettingen en ringen.
Ben je een edelsmid? Dan is het maken van een passende setting bij onze mooie cabochons een eenvoudig klusje en maak je er de mooiste sieraden mee.
Wil je graag dat de cabochons bij elkaar passen voor bv. oorbellen? Geef het dan aan in het opmerkingen veld van je bestelling en we zullen de cabochons zo goed mogelijk voor je uitzoeken.

Indien de voorraad van een artikel op '0' staat, wil dat niet zeggen dat we het betreffende artikel niet meer hebben. Het zou kunnen zijn dat het in de winkel- of beursvoorraad, nog wel aanwezig is. Je mag altijd even telefonisch contact met ons opnemen of via de mail curlysbeads@gmail.com

Staat er 'uitverkocht' bij een artikel, dan is dat artikel ook echt uitverkocht. We proberen de voorraad dan zo snel mogelijk weer aan te vullen. 

© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel