Team Curly's Beads

Wie zijn wij?

Team Curly's Beads bestaat uit Vanessa van Arkel en Freek Welter

 

 

Typisch Vanessa: harde werker, passievolle kralengek, creatieveling, perfectionist, gek op sporten, oog voor detail en geniet van kleine dingen.

Typisch Freek: passie voor wijn, stabiele factor, logistiek talent, handige klusser, altijd in voor een grapje, levensgenieter, geniet van een glaasje wijn.

Nadat wij in februari 2010 beide zijn ontslagen bij hetzelfde bedrijf, hebben wij in juli 2010 een leuke kralenwinkel in Alkmaar overgenomen. Het roer om kun je wel zeggen! We hebben beide zo'n 10 jaar gewerkt bij een groot cateringbedrijf Martinair Partyservice. Overal feesten en grote partijen door het hele land, wat hebben we veel mogen zien en beleven. Daar kwam abrupt een einde aan in 2010; door een massa ontslag met zo'n 60 collega's. Dat ontslag kwam met recht als donderslag bij heldere hemel....

Best spannend als je een koopwoning hebt. Al vrij snel kwam die leuke kralenwinkel in Alkmaar in beeld. Hoe heerlijk zou het zijn om elke dag op de fiets naar je werk te gaan. Toch ook nog her en der sollicitaties gedaan, maar m'n ogen gingen alleen maar stralen als ik het over de kralenwinkel had. Na goed overleg, de beslissing genomen en hebben we de kralenwinkel overgenomen. De naam was snel bedacht Curly's Beads, kijk maar naar de krullen van Vanessa! Met goede begeleiding van de vorige eigenaren zijn we in juli 2010 gestart.

Wat een mooi avontuur; zelfstandig ondernemer! Geen dag is hetzelfde en heerlijk om alles samen te beslissen. Passie voor kralen! dat is waar we voor staan. Het is hard werken, maar we hebben er geen moment spijt van.

Dat je door ontslag je hart volgt en doet waar je blij van wordt, hoe mooi kan het zijn!

Alles wat je op onze website ziet, wordt door ons persoonlijk uitgezocht en ingekocht. De mooie strengen edelstenen, collectie metalen onderdelen en hangers, het assortiment aan diverse leer etc. De sieraden worden in Curly's atelier ontworpen en gemaakt. Geen massa productie, maar in een kleine oplage of zelfs unieke stuks. Wil je graag een sieraad op maat? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar curlysbeads@gmail.com

Veel shopplezier op onze website!

 

© 2010 - 2024 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel