Workshops

WORKSHOPS BY CURLY'S BEADS

 

Vanaf heden worden er geen avonden meer 'geprikt' voor de workshops waar je je voor in kunt schrijven. Wel kun je vanaf 5 personen in overleg een avond reserveren voor een workshop. Het is dan de bedoeling dat je zelf de groep bij elkaar zoekt. De zondag(middag) blijft een optie voor de workshops, ook vanaf 5 personen, en dat kan evt in combinatie met een HighTea.

Van dinsdag t/m vrijdag kun je ook overdag tot max. 3 personen een workshop volgen. Dit gebeurt dan tijdens de openingstijden van de winkel, en gaat in overleg. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden voor de workshops  of via de mail curlysbeads@gmail.com

Hieronder staan de thema's van de workshops uitgebreid omschreven met foto's erbij. De workshop prijs varieert van €30,- tot €45,-. Dit is allemaal inclusief het te gebruiken materiaal zoals omschreven bij de workshops. Natuurlijk kun je tegen extra betaling ook nog andere materialen erbij kopen.
Na de workshop kun je met 15% korting nieuwe materialen en of sieraden kopen.

Een workshop op de zaterdag(middag) is helaas geen optie.  Wij geven geen inloop workshops reserveren van te voren is gewenst.

We geven geen kinderworkshop! 

Uiteraard serveren we tijdens de workshop een kopje koffie of thee met iets lekker erbij.

Graag tot ziens bij een workshop van Curly's Beads!

 

 

 

 

© 2010 - 2021 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel