Workshops

WORKSHOPS BY CURLY'S BEADS

Leuk dat je een workshop wilt doen bij Curly's Beads!
Wil je graag een workshop 's avonds doen? Een workshop voor de avond is vanaf 5 personen (max voor 6 personen) en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. De start van de workshop is om 19 uur en zal tot 22 uur duren.

Heb je een groep van 5 personen? Dan gaan we in overleg een avond plannen voor de workshop. 

De zondag(middag) is in overleg een optie voor de workshops, alleen voor 6 personen. De workshop kan evt in combinatie met een HighTea.

Van dinsdag t/m vrijdag kun je ook overdag met 1 tot max. 3 personen een workshop volgen. Dit gebeurt dan tijdens de openingstijden van de winkel en gaat in overleg.
De workshop start om 10 uur, dit ivm de drukte 's middags in de winkel en het verzendklaar maken van de bestellingen van onze webwinkel.

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden voor de workshops, of via de mail curlysbeads@gmail.com 
We geven geen kinderworkshops, maar het is natuurlijk wel mogelijk om alle benodigde materialen en kralen bij ons te kopen voor je kinderfeestje. 

Hieronder staan de thema's van de workshops uitgebreid omschreven met foto's erbij. De workshop prijs varieert van €30,- tot €45,-. Dit is allemaal inclusief het te gebruiken materiaal zoals omschreven bij de workshops. Natuurlijk kun je tegen extra betaling ook nog andere materialen erbij kopen.

Een workshop op de zaterdag(middag) is helaas geen optie. 
Wij geven geen inloop workshops, reserveren van te voren is gewenst.

Graag tot ziens bij een workshop van Curly's Beads!

 

 

 

 

© 2010 - 2022 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel