Workshop aanbod

WORKSHOPS BY CURLY'S BEADS

In onze winkel is het mogelijk om in de avond een workshop te doen. Vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur, met min. 5 dames en max. 8 dames, gezellig aan de grote tafel. 

Maandelijks organiseer ik thema-workshops op dinsdag t/m donderdagavond. De thema's zijn voornamelijk armbanden. Hieronder staan de thema's uitgebreid omschreven met foto's erbij. De workshop prijs varieert van €25,- tot €35,-. Dit is allemaal inclusief het te gebruiken materiaal zoals omschreven bij de workshops. Natuurlijk kun je tegen extra betaling ook nog andere materialen erbij kopen. De workshops geef ik aan via onze Facebookpagina, dus hou onze Facebookpagina in de gaten!

 

Een workshop op de zaterdag(middag) is helaas geen optie. De winkel is geopend en ik ben vaak alleen in de winkel. Het geven van een workshop is dan niet mogelijk. Wij geven geen inloop workshops, reserveren van te voren is gewenst.

Wil je je graag opgeven of heb je misschien een ander idee voor een workshop? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Dit kan in de winkel, via de mail curlysbeads@gmail.com  of telefonisch!

Uiteraard serveren we tijdens de workshop een kopje koffie of thee met iets lekker erbij.

Graag tot ziens bij een workshop van Curly's Beads!

 

 

 

 

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel