Workshop 'Edelstenen Wraparmband met 4mm leer' maken

Wil je ook graag zo'n stoere 'Edelstenen wraparmband met 4mm leer' leren maken? Ik ga je tijdens deze workshop begeleiden met de technieken die je voor deze armband nodig hebt.


Na de uitleg van de benodigde materialen kun je zelf de streng edelstenen en de kleuren leer uitzoeken. Het is een dubbele wraparmband, dus de armband gaat 2x om je pols. We gaan de armband helemaal op maat maken voor iedereen, dat is nou zo fijn aan zelf je sieraden maken! De armband sluit met een stevige magneetsluiting, waardoor je de armband makkelijk zelf om en af kunt doen.

De workshop kost €35,- en is incl. het materiaal, dit bestaat uit:

  • Een streng edelstenen van 4mm of 6mm van max. €10,-
  • Een magneetsluiting
  • 40cm 4mm gevlochten rundleer of 4mm Nappa leer
  • Leer 1.5mm en 2mm, c-lon koord en KO draad
  • Big Eye naald

Eventuele extra kralen, leerschuivers of bedeltjes etc. zijn NIET inbegrepen in de workshop, maar tegen EXTRA bijbetaling is dit natuurlijk wel mogelijk.

 

Dit is een mooie wrap met zoetwaterparels

 

 De workshop is voor max. 6 dames en natuurlijk zorg ik voor koffie of thee en wat lekkers erbij!

De workshop kan alleen op een avond en is voor min. 5 en max. 6 dames. Regelmatig prik ik een (di t/m dond)avond voor deze workshop en dan kun je je aanmelden. Je kunt de workshop ook op een zondagmiddag, met een eigen groep vanaf 5 dames, (behalve de eerste vd maand) boeken. Laat het ons weten en dan kijken we of we samen een datum kunnen vinden.

De zaterdag(middag) is geen optie voor deze workshop.


Wil je graag meedoen? Dan kun je op onze website www.curlysbeads.nl een 'plaats kopen'. Je doet dan een aanbetaling van €10,- voor de workshop. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren! (als je niet met IDEAL betaald) Betaal je wel met IDEAL, dan verreken ik uiteraard de €3,50  Nadat je de aanbetaling hebt voldaan, zet ik je in de agenda. Het overige bedrag van €25,- betaal je op de workshop avond zelf, dit kan zowel contant als met de pin. Je kunt ook een aanbetaling doen in de winkel!

 

 

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel