Workshop 'Bolhanger en bijpassende armband' maken

Ik ga je in deze workshop leren hoe je zo'n leuke bolhanger moet maken, en met de rest van de kralen maak je een bijpassende armband op gecoat staaldraad, met knijpkralen en een karabijnsluiting. Dit is dezelfde techniek die je ook nodig hebt om bv. een ketting te maken, dus zeker handig om te leren.

De workshop kost €30,- en is incl. het te gebruiken materiaal, dit bestaat uit:

  • Een streng edelstenen van 4mm of 6mm van max. €10,-
  • Een rvs ballchain ketting van 1.2mm of 2.4mm
  • Materialen voor de bolhanger (nylondraad, kettelstift, bedelhanger dun en een bedeltje)
  • Gecoat staaldraad, knijpkralen, karabijnsluiting en een bedeltje zoals op de foto

 


De workshop is voor max. 6 dames.
Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en wat lekkers erbij!

De workshop kan alleen op een avond voor min. 5 en max. 6 dames. Regelmatig prik ik een (di t/m dond)avond voor deze workshop en dan kun je je aanmelden. Je kunt de workshop ook op een zondagmiddag, met een eigen groep vanaf 5 dames, (behalve de eerste vd maand) boeken. Laat het ons weten en dan kijken we of we samen een datum kunnen vinden.

De zaterdag(middag) is geen optie voor deze workshop.

Wil je graag meedoen? Dan kun je op onze website www.curlysbeads.nl een 'plaats kopen'. Je doet dan een aanbetaling van €10,- voor de workshop. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren! (als je niet met IDEAL betaald) Betaal je wel met IDEAL, dan verreken ik uiteraard de €3,50  Nadat je de aanbetaling hebt voldaan, zet ik je in de agenda. Het overige bedrag van €20,- betaal je op de workshop avond zelf, dit kan zowel contant als met de pin. Je kunt ook een aanbetaling doen in de winkel!

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel