Workshop '3 rij Wraparmband' maken

Je hebt ze vast al wel gezien in de collectie bij Curly's Beads; de leuke 3 rij wraparmbanden.

We gebruiken de techniek van de 5-wraparmband, maar maken nu een 3 rijen brede armband. Een leuke techniek van het rijgen van de facet kralen, je leert gelijk hoe je de armband mooi kunt aan- en afhechten.

Voor deze workshop is enige ervaring met kralen rijgen wel vereist!

Deze workshop duurt een uur langer dan alle andere workshops. Het is best wel 'doorkralen' om de armband binnen de tijd te maken.

De workshop kost €30,- en is incl. het te gebruiken materiaal en de naald. Voor de armband gebruik je 4mm facet Tjechische glaskralen, en we hebben inmiddels een uitgebreide keuze aan mooie kleuren!
Mocht je graag met edelstenen willen werken, dan kan dat uiteraard tegen extra bijbetaling.


De workshop is voor max. 6 dames en enige ervaring met kralen rijgen is wel vereist.
Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en wat lekkers erbij!

De workshop kan alleen op een avond voor min. 5 en max. 6 dames. Regelmatig prik ik een (di t/m dond)avond voor deze workshop en dan kun je je aanmelden. Je kunt de workshop ook op een zondagmiddag, met een eigen groep vanaf 5 dames, (behalve de eerste vd maand) boeken. Laat het ons weten en dan kijken we of we samen een datum kunnen vinden.

De zaterdag(middag) is geen optie voor deze workshop.

Wil je graag meedoen? Dan kun je op onze website www.curlysbeads.nl een 'plaats kopen'. Je doet dan een aanbetaling van €10,- voor de workshop. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren! (als je niet met IDEAL betaald) Betaal je wel met IDEAL, dan verreken ik uiteraard de €3,50  Nadat je de aanbetaling hebt voldaan, zet ik je in de agenda. Het overige bedrag van €20,- betaal je op de workshop avond zelf, dit kan zowel contant als met de pin. Je kunt ook een aanbetaling doen in de winkel!

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel