Workshop '5-Wraparmband' maken! Dinsdagavond 6 maart

Wil je ook graag zo'n mooie 5-wrap maken?

 

Ik ga je tijdens deze workshop begeleiden met de technieken die je voor deze armband nodig hebt. Je kunt helemaal zelf de kleuren qua leer, glaskralen en C-lonkoord uitzoeken voor jouw armband. We hebben een ruim aanbod aan kleuren glaskralen, benodigd draad en het rundleer in de winkel.

De workshop is dinsdagavond 6 maart van 19:00 tot 22:00 uur, en dan gaan we een begin maken aan de 5-wrap armband. Daarna kun je de 5-wrap thuis afmaken. Ik doe er zo'n 4 uur over om de wrap te maken, dus dat gaan we niet redden in de workshop. Na de workshop beheers je de technieken zodanig dat je de armband gemakkelijk thuis kunt af maken. 

 

De workshop kost €35,- en is incl. het benodigde materiaal, dit bestaat uit:

  • 2,5 mtr 1.5mm rundleer
  • 2 zakjes FP6 en 2 zakjes CM Tjechische glaskralen
  • een knoop (bronskleurig of metaal)
  • gebruik van KO draad en C-lon koord uit de voorraad van de winkel
  • Big-Eye naald

De workshop is voor max. 6 dames en enige ervaring met kralen rijgen is wel handig.

Wil je graag extra materialen gebruiken? Dan kun je die uiteraard in de winkel tegen betaling uitzoeken en gebruiken. Op de workshop avond krijg je 15% korting op je aankopen in de winkel.Natuurlijk serveren we koffie of thee en wat lekkers erbij!

Je kunt hier je workshop plaats 'kopen' voor €10,- Dit is een aanbetaling voor de workshop, de overige €25,- betaal je op de avond zelf tijdens de workshop in de winkel. Dit kan zowel contant als met de pin. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren/niet overmaken!  Kies je voor IDEAL dan wordt het bedrag verrekend met het overige bedrag. Zodra je de aanbetaling hebt voldaan, onder vermelding van het ordernummer, zet ik je in de agenda voor de workshop. Je kunt je alleen op deze manier aanmelden voor de workshop.
Natuurlijk kun je ook een aanbetaling in de winkel doen!


Zien we elkaar dinsdagavond 6 maart om 19:00 uur in de winkel!

 

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel