Workshop in combinatie met een Hightea!

Het is ook mogelijk om een workshop te doen in combinatie met een heerlijke Hightea! Gezellig om samen te doen met je vriendinnen of natuurlijk met familie. Ook ontzettend leuk voor bv een vrijgezellenfeestje.

De HighTea is alleen mogelijk voor een groep van 6 personen. De workshop en Hightea is aan de tafel in de winkel en op een zondag(middag).
Je hebt de keuze uit alle workshops. 

 

Dit is een voorbeeld van een workshop waar je uit kunt kiezen; de 3-wraparmband met tussenstuk.

 

De HighTea kost €20,- pp en daar komt het bedrag van de workshop nog bij. Je kunt kiezen uit de diverse workshops, het is alleen wel de bedoeling dat jullie allemaal dezelfde workshop gaan doen.
Je wordt begeleid met de technnieken die nodig zijn voor het maken van de armband. Natuurlijk hebben we een mooie en uitgebreide collectie aan materialen en strengen edelstenen waar je uit kunt kiezen. Je mag de armband zelf samenstellen qua kleuren etc.

De workshop met Hightea is te boeken op een zondag(middag). We starten dan bv om 13:00 uur en de workshop zal tot zo'n 16:30 uur duren. We starten met heerlijke hartige hapjes en een soepje en natuurlijk alles onder het genot van diverse soorten thee. Tussendoor lassen we een pauze in met heerlijke zoetigheden.

Je hebt een gezellige middag met elkaar en je gaat ook nog met een mooie zelfgemaakte armband naar huis, helemaal leuk!

Je kunt evt. extra informatie aanvragen via de mail curlysbeads@gmail.com of natuurlijk in de winkel.

© 2010 - 2022 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel