Workshop 'Edelsteen Wraparmband maken'

Ik ga je in deze workshop leren hoe je zo'n leuke 'Edelsteen Wraparmband' moet maken. Het is een leuke techniek van het rijgen van de kralen en als je het eenmaal onder de knie hebt werkt het 'verslavend'...... 

De workshop kost €25,- en is incl. het materiaal, dit bestaat uit:

  • Een streng edelstenen van 6mm of 8mm van max. €10,-
  • 1 mtr 1.5mm rundleer en c-lon draad uit de voorraad van de winkel
  • Een knoop (metaal of bronskleurig)

 


De workshop is voor max. 6 dames.
Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en wat lekkers erbij!

De workshop kan alleen op een avond voor min. 5 en max. 6 dames. Regelmatig prik ik een (di t/m dond)avond voor deze workshop en dan kun je je aanmelden. Je kunt de workshop ook op een zondagmiddag, met een eigen groep vanaf 5 dames, (behalve de eerste vd maand) boeken. Laat het ons weten en dan kijken we of we samen een datum kunnen vinden.

De zaterdag(middag) is geen optie voor deze workshop.

Wil je graag meedoen? Dan kun je op onze website www.curlysbeads.nl een 'plaats kopen'. Je doet dan een aanbetaling van €10,- voor de workshop. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren! (als je niet met IDEAL betaald) Betaal je wel met IDEAL, dan verreken ik uiteraard de €3,50  Nadat je de aanbetaling hebt voldaan, zet ik je in de agenda. Het overige bedrag van €15,- betaal je op de workshop avond zelf, dit kan zowel contant als met de pin. Je kunt ook een aanbetaling doen in de winkel!

 


 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel