Workshop 'Stoere Veterwraparmband' maken

Ik ga je in deze workshop leren hoe je zo'n 'Stoere veterwraparmband' moet maken. Een veelzijdige workshop waar je diverse technieken leert; hoe moet je kettelen, hoe bevestig je veterklemmen en hoe kun je het beste ringetjes openen en sluiten. Natuurlijk kun je zelf de kleuren samenstellen van jouw stoere Veterwraparmband. We hebben een ruime collectie en kleuren aan diverse veters die je kunt gebruiken.

De workshop kost €30,- en is incl. het materiaal, dit bestaat uit:

  • Diverse soorten veters; mix van suede veters, 1mm en 1.5mm rundlederen veters
  • Metalen tussenkralen
  • Veterklemmen, kettelstiften en ringetjes
  • De sluiting en einddoppen

Metalen bedeltjes zijn NIET inbegrepen in de workshop, maar kunnen tegen exttra bijbetaling worden gebruikt.

 

 


De workshop is voor max. 6 dames.
Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en wat lekkers erbij!

De workshop kan alleen op een avond voor min. 5 en max. 6 dames. Regelmatig prik ik een (di t/m dond)avond voor deze workshop en dan kun je je aanmelden. Je kunt de workshop ook op een zondagmiddag, met een eigen groep vanaf 5 dames, (behalve de eerste vd maand) boeken. Laat het ons weten en dan kijken we of we samen een datum kunnen vinden.

De zaterdag(middag) is geen optie voor deze workshop.

Wil je graag meedoen? Dan kun je op onze website www.curlysbeads.nl een 'plaats kopen'. Je doet dan een aanbetaling van €10,- voor de workshop. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren! (als je niet met IDEAL betaald) Betaal je wel met IDEAL, dan verreken ik uiteraard de €3,50  Nadat je de aanbetaling hebt voldaan, zet ik je in de agenda. Het overige bedrag van €20,- betaal je op de workshop avond zelf, dit kan zowel contant als met de pin. Je kunt ook een aanbetaling doen in de winkel!

 

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel