Workshop 'Tree of Life hanger' maken

De Tree of Life is een eeuwenoud teken dat symbool staat voor onsterfelijkheid of vruchtbaarheid. Tijdens deze workshop ga je aan de slag om je eigen Tree of Life hanger van edelsteen te maken.

De metalen ring bekleden we met een suede veter, en met artistic wire en edelsteen splitkralen ga je je eigen Tree of Life maken. Hoe leuk is dat, om je eigen Tree of Life hanger te maken!

De hanger is mooi aan een ketting, maar natuurlijk ook om voor het raam te hangen. Een leuk idee is het om als kraamkado te maken, dan kun je de geboortesteen van de baby gebruiken. Voordat je aan de slag gaat, krijg je een duidelijke uitleg over de materialen die je gaat gebruiken.

De workshop is voor minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. Deze workshop geef ik alleen nog op aanvraag van een groep en plan ik niet meer zelf in als workshop avond. De workshop kost €25,- per persoon, dit is inclusief de te gebruiken materialen en duurt zo'n 2,5 uur.

Natuurlijk serveren we tijdens de workshop een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij!


 

Het leukste effect krijg je door te werken met de steentjes van splitstrengen. De vormen van de steentjes zijn heel grillig, en dat geeft het mooiste effect voor een Tree of Life. Geen enkele boom is hetzelfde, dus je kunt lekker met je creativiteit aan de slag.

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel