Workshop 'Stoere Veterwraparmband' maken! Donderdagavond 8 maart

Wil je ook zo graag zo'n stoere Veterwraparmband maken?

 

Vind je de techniek nog wat lastig, of begrijp je niet helemaal hoe je de veterwraparmband moet afwerken; zowel bij het begin als aan het einde bij de dopjes?

Ik geef op donderdagavond 8 maart van 19:00 tot 22:00 uur een workshop veterwraparmband maken in de winkel!

 

 

Tijdens deze workshop leer je de technieken die je nodig hebt om een wraparmband te maken. De workshop kost €30,- per persoon, dit is inclusief alle materialen die je nodig hebt voor de veterwraparmband zoals afgebeeld op de foto! 
Mocht je extra materialen/bedeltjes willen gebruiken, dan kun je die tijdens de workshop erbij kopen. Natuurlijk kun je zelf de kleuren van de veterwraparmband uitkiezen!
We hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren leer in de winkel.

Wil je graag extra materialen gebruiken? Dan kun je die uiteraard in de winkel tegen betaling uitzoeken en gebruiken. Op de workshop avond krijg je 15% korting op je aankopen in de winkel.

 

 

 

Natuurlijk serveren we tijdens de workshop koffie en thee met wat lekkers erbij.

Er kunnen max. 8 dames mee doen aan de workshop, dus meld je snel aan!

Je kunt hier je workshop plaats 'kopen' voor €10,- Dit is een aanbetaling voor de workshop, de overige €20,- betaal je op de avond zelf tijdens de workshop in de winkel. Dit kan zowel contant als met de pin. Je mag de €3,50 verzendkosten negeren/niet overmaken!  Kies je voor IDEAL dan wordt het bedrag verrekend met het overige bedrag. Zodra je de aanbetaling hebt voldaan, onder vermelding van het ordernummer, zet ik je in de agenda voor de workshop. Je kunt je alleen op deze manier aanmelden voor de workshop.
Natuurlijk kun je ook een aanbetaling in de winkel doen!

 

Zie je donderdagavond 8 maart om 19:00 uur in de winkel!

 

© 2010 - 2018 Curly`s Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel